O le a le fua o le lafoaia o maa lithium?

O le a le fua o le lafoaia o maa lithium?

ma'a1

Mo uo e le faia ni maa lithium, latou te le iloa pe o le a le fua o le lafoaia o maa lithium po o le a le numera C o maa lithium, ae tuu ai pe o le a le fua o le lafoaia o maa lithium.Se'i o tatou a'oa'o e uiga i le fa'asa'olotoina o ma'a lithium fa'atasi ma le ma'a R&D inisinia fa'ainisinia oUrun Tool Battery.

Se'i o tatou a'oa'o e uiga i le numera C o le ma'a lithium e fa'ate'a.C o loʻo faʻatusalia le faʻailoga o le faʻamalo o le maʻa lithium.Mo se fa'ata'ita'iga, o le 1C o lo'o fa'atusalia ai le malosi o le ma'a lithium e fa'amalo mautu i le 1 taimi le fua fa'ate'a, ma isi.O isi e pei o le 2C, 10C, 40C, ma isi, o lo'o fa'atusalia ai le maualuga o le taimi nei e mafai e le maa lithium ona fa'amalo mautu.taimi fa'ate'a.

O le gafatia o maa taʻitasi o se aofaʻi faʻapitoa i se vaitaimi patino, ma o le faʻamalo fua o le maʻa e faʻatatau i le faʻaogaina o le tele o taimi o le tuʻuina atu masani i le taimi lava e tasi pe a faʻatusatusa i le tuʻuina atu masani.O le malosi e mafai ona tuʻuina atu i lalo o galu eseese, e masani ona tautala, e manaʻomia e sela le faʻataʻitaʻiina o le faʻaogaina i lalo o tulaga eseese o loʻo i ai nei.E fa'afefea ona iloilo le fua o le maa (numera C - e fia le fua)?

A fa'amalo le maa i le taimi nei e N taimi le 1C le gafatia o le maa, ma o le malosi fa'amalo e sili atu i le 85% o le malosi 1C o le maa, matou te manatu o le fua o le fa'amalo o le maa o le N fua.

Mo se faʻataʻitaʻiga: o le 2000mAh maʻa, pe a faʻateʻaina ma le 2000mA maa, o le taimi faʻaalu o le 60min, pe a faʻateʻaina ma le 60000mA, o le taimi faʻamalo o le 1.7min, matou te manatu o le faʻaogaina o le paʻu o le 30 taimi (30C).

Volotini averesi (V) = le mafai ona lafoa'i (Wh) ÷ alu alu i le taimi nei (A)

Median voltage (V): E mafai ona malamalama o le tau eletise e fetaui ma le 1/2 o le aofaʻi o taimi faʻaalu.

E mafai fo'i ona ta'ua le voltage median o le fa'asa'olotoga.E feso'ota'i le lau'ele'ele fa'ate'a ma le fua fa'alele (o lo'o iai) o le ma'a.O le maualuga o le fua o le lafoaia, o le maualalo foi lea o le tafega o le eletise, lea e mafai ona fuafuaina e ala i le fuafuaina o le malosi o le maʻa (Wh) / le gafatia (Ah).lona tulaga fa'asa'o.

O maa masani 18650 e aofia ai maa 3C, 5C, 10C, ma isi. O maa 3C ma maa 5C e aofia i maa eletise ma e masani ona faʻaaogaina i masini maualuga e pei omeafaigaluega eletise, pusa maa ta'avale eletise, ma ili filifili.


Taimi meli: Aukuso-16-2022